Tullepetaonse vlag

De Tullepetaonse vlag heeft een verenigende sociale impact op het carnaval in Tullepetaonestad. De vlag fungeert als een symbool van trots, gemeenschapszin en identiteit voor de inwoners van Roosendaal tijdens het jaarlijkse leutfeest.

Wanneer mensen de Tullepetaonse vlag zien wapperen in de weken voor en tijdens carnaval, voelen ze zich verbonden met de stad. Het laat mensen trots zijn op Roosendaal en de roosendaalse tradities. Dit creëert een gevoel van saamhorigheid en verbroedering tussen alle Tullepetaone, waarbij iedereen geniet.

Daarnaast fungeert de vlag als een teken van herkenning. Tijdens de carnavalsoptocht en de andere festiviteiten is de Tullepetaonse vlag volop aanwezig. Het schept een gevoel van gezamenlijk feestvieren en genieten van de tullepetaonse leutmagie.

De Tullepetaonse vlag draagt zonder twijfel bij aan de feestvreugde in Tullepetaonestad. Het brengt alle Tullepetaone samen, ongeacht verschillen in achtergrond of status

Er zijn een aantal verschillende tullepetaonse vlaggen te koop in Ut Tullepetaons Wienkeltje.


1. Tullepetaonse vlag: Tullepetaon op de ouwe Mart

Op deze vlag is onze Tullepetaon te zien, kijkend over de Roosendaalse Mar(k)t naar het oude raadhuis en de Sint-Janskerk.
Deze vlag is populair en wordt vaak gekocht door Tullepetaone. Niet alleen voor carnaval, maar ook voor andere feestdagen en evenementen in Roosendaal.

Tullepetaonse vlag

2. Tullepetaonse vlag: Tullepetaon Roosendaal

Op de vlag staat de Tullepetaon op zijn sokkel, met daarnaast in mooie letters “Tullepetaonestad” en “Roosendaal”.
Ideaal om aan je gevel te laten pronken tijdens het carnaval in Roosendaal. Deze tullepetaonse vlag met is een must have voor iedere Tullepetaon.

De vlag is een echte blikvanger die zeker de aandacht zal trekken.

Tullepetaonestad vlag

De Tullepetaonse vlaggen zijn ontworpen voor en exclusief te koop bij  [© tullepetaonswienkeltje ] Ut Tullepetaons Wienkeltje.