Tullepetaonse vlag

Geef ons tullepetaonse leutfestijn een extra dimensie met een Tullepetaonse vlag aan je gevel!

Tullepetaon, stel je dit voor: het is weer de leutigste tijd van het jaar, de straten van Tullepetaonestad worden weer versierd en door ons hele Stadje overheerst weer het gevoel van saamhorigheid en verbroedering, waarbij iedereen geniet. En wat brengt deze sfeer beter tot leven dan onze eigen Tullepetaonse vlag? Ons symbool van onze trots, saamhorigheid en onze identiteit als Tullepetaone.

Als ik de Tullepetaonse vlaggen weer overal zie wapperen voel ik meteen die verbondenheid met mijn Stadje. Het maakt me trots op Roosendaal en de roosendaalse tradities. De vlag draagt zonder twijfel bij aan de feestvreugde in Tullepetaonestad. Het brengt alle Tullepetaone samen, ongeacht verschillen in achtergrond of status.

En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet zo’n prachtige tullepetaonse vlag aan zijn gevel? Dus waar wacht je nog op?

Er zijn een aantal verschillende tullepetaonse vlaggen te koop in Ut Tullepetaons Wienkeltje.


1. Tullepetaonse vlag: Tullepetaon op de ouwe Mart

Op deze vlag is onze Tullepetaon te zien, kijkend over de Roosendaalse Mar(k)t naar het oude raadhuis en de Sint-Janskerk.
Deze vlag is populair en wordt vaak gekocht door Tullepetaone. Niet alleen voor carnaval, maar ook voor andere feestdagen en evenementen in Roosendaal.

Tullepetaonse vlag

2. Tullepetaonse vlag: Tullepetaon Roosendaal

Op de vlag staat de Tullepetaon op zijn sokkel, met daarnaast in mooie letters “Tullepetaonestad” en “Roosendaal”.
Ideaal om aan je gevel te laten pronken tijdens het carnaval in Roosendaal. Deze tullepetaonse vlag met is een must have voor iedere Tullepetaon.

De vlag is een echte blikvanger die zeker de aandacht zal trekken.

Tullepetaonestad vlag

De Tullepetaonse vlaggen zijn ontworpen voor en exclusief te koop bij  [© tullepetaonswienkeltje ] Ut Tullepetaons Wienkeltje.