Tullepetaonse ruilkist | Pin ontwerpwedstrijd

Tullepetaone,
In de afgelopen jaren zijn vele leutige mooi pinnekes ons aangeboden en dragen we ze massaal op ons pakske, hoed etc. En vaak hoor je “ik zou ook eens zo mooi pinneke willen maken” nou grijp oe kans, want vanaf nu kun je meedoen aan tullepetaonse pin ontwerpwedstrijd!

De wedstrijd is voor jong en oud, rijk of arm. Iedereen is gelijk. En er zijn geen kosten mee gemoeid en als je wint krijg jij je eigen ontworpen pin uitgereikt en de overige pins worden via de tullepetaonse pinnekes ruilkist terug gegeven aan de tullepetaone! Want het is Door & Voor tullepetaone!

pin ontwerp wedstrijd tullepetaonestad

Meedoen?

Druk het pdf-bestand op A4 formaat af.
Ontwerp op de laaste bladzijde in het ontwerp kader van 400%! Lees goed alles door voor u begint.
Alle ontwerpen kunnen ingeleverd worden op;

  • Kees Dekkershof 16 in Tullepetaonestad
  • Of mailen naar tullepetaonseruilkist@gmail.com

UPDATE 27-12-2021

WINNAAR TULLEPETAONSE PIN ONTWERP WEDSTRIJD

Pin-tullepetaonse ruilkist door Jos Antens Jos Antens winnaar pin ontwerp wedstrijd
Vandaag heeft de winnaar van de tullepetaonse pin ontwerp wedstrijd zijn eigen pin in ontvangst mogen nemen. De winnaar is Jos Antens! Hij stuurde een ontwerp in met de tullepetaon op de markt kijkend naar het oude raadhuis en de Sint Jan. De tullepetaon kijkt over de markt in al zijn glorie waar normaal het leutfeest los barst! Iedereen die over de markt komt ziet de tullepetaon en denkt aan het leutfeest waar ze normaal gesproken elk jaar onderdeel van zijn, denkt aan mooie herinneringen die ze hebben beleeft of waar onze leutstoet normaal voor bij trekt.

Het ontwerp schenkt ons herinneringen die we koesteren en waar we naar verlangen! Want het leutfeest is Door & Voor Tullepetaone!

Ook deze prachtige pin in beperkte oplage met het ontwerp van Jos Antens in bezit krijgen dat kan! Vanaf nu verkrijgbaar in de “Tullepetaonse pinnekes ruilkist” let op NIET te koop maar alleen te ruil tegen een tullepetaonse carnavals pin. Door & Voor Tullepetaone!


Klik hier voor meer tullepetaonse pins en speldjes