Nacht van het Swaree

20-01-2017
Inmiddels hebben zich meer dan 230 liggers zich aangemeld in de parkeergarage van de Biggelaar. Parkeerdek 3 is dan ook goed gevuld met vrolijke Tullepetaonen die zich prima weten te vermaken. Zo wordt er een spelletje Monolpoly gespeeld, een kaartje gelegd of gezellig wat bijgepraat.

Natuurlijk zijn er ook de bekende problemen. De kachels zijn uitgevallen door de grote stroomvraag en ook is er al geruime tijd geen muziek meer te horen. De liggers die een koffiezetapparaatje bij hebben kunnen alleen nog koffie zetten bij de tent van de commissie. Al met al een “Nacht” met strubbelingen, maar de liggers laten zich niet kennen en maken er een mooi feestje van. Iedereen is van harte welkom om de liggers een hart onder de riem te steken.

Daarnaast zal vanavond om 20.11 uur de eerste cd door Prins Ruben worden uitgereikt. Een heuglijk moment dat je eigenlijk niet kunt missen.

Priense Swaree

De ervaring leert dat wanneer je naar het Priense Swaree wilt, het noodzakelijk is om te komen liggen. De kans is groot dat je anders te laat bent voor toegangskaarten. De kaart verkoop start daags na het liggen om 10.00 in Schouwburg de Kring en de kaartjes kosten € 12 voor de middagvoorstelling en € 14 voor de avond voorstelling.

Dit evenement kent ook spelregels, voor de editie 2017 te downloaden via deze link: Reglement en Spelregels Kaartverkoop Priense Swaree

Bron: Stichting Carnaval Roosendaal

print