Logo Tullepetaon

Ben je op zoek naar een uniek en authentiek embleem, pin, vlag of ander carnavalsartikel met het geliefde logo van de Tullepetaon? Dan ben je hier in Ut Tullepetaons Wienkeltje op de goeie plek! Wij hebben de perfecte emblemen, pins en andere carnavalsartikelen voor elke Tullepetaon. Je voelt je direct verbonden met de leutige sfeer van Tullepetaonestad.

Betekenis Tullepetaon logo

Het logo van de Tullepetaon is meer dan alleen een afbeelding; het is een symbool van carnavalstraditie, feestvreugde, de typische roosendaalse liekes en saamhorigheid. Tijdens het carnaval in Tullepetaonestad (Roosendaal) weerspiegelt het logo van de Tullepetaon de tullepetaonse leutmagie en straal je samen met vele andere Tullepetaone met een embleem of pin dat de trots en saamhorigheid van “ons Stadje” uitstraalt.

Jouw embleem, pin, vlag, etc.. met het Tullepetaon logo

Ons assortiment van carnavalsartikelen met het logo van de Tullepetaon is zeer divers. Of je nu een embleem of een pin/speldje zoekt voor je carnavalsoutfit, een mooie tullepetaonse vlag voor aan je gevel of muur of een ander artikel uit onze Tullepetaonestad carnavalswinkel. Of je nu zelf een stukje Tullepetaonestad wil, of je een uniek cadeau zoekt voor een ander! We hebben leuke artikelen voor jong en oud!

Onze tullepetaonse carnavalsartikelen met het logo Tullepetaon zijn populair, en de voorraad is bij sommigen beperkt. Wacht dus niet te lang en als je slag in Ut Tullepetaons Wienkeltje voordat ze uitverkocht zijn!

Tullepetaonestad emblemen
Tullepetaonse vlaggen