We douwe dur winnaar van het liedjesfestival!

In een Kwakkelkooi stampvol met Tullepetaonse stadsgenoten is uit maar liefs 18 optredens “We douwe dur” gekozen als winnaar van het liedjesfestival.

Een ware competitie waar alle bandjes op het podium van de Kwakkelkooi hun uiterste best deden om hun beste muzikale inzending te presenteren als ware stadsmuziekanten. Een bijzondere opening van het carnavalsseizoen want na afloop van het Liedjesfestival werd de nieuwe ‘Oog’eid, Priens Markus I gepresenteerd, aan beide zijden geflankeerd door Nar Malou en Sjampetter Rinus. Vervolgens was het aan onze voorzitter Cor Verbogt de traditionele eer om de waardigheden te overhandigen waarna onze Oog’eid het winnende liedje met de titel “Da’s m’n Stadje” bekend maakte. Het was weer een geweldig geslaagd 11-11 feest met heel veel Tullepetaonen die trots de winnende tekst meezongen van “Da’s m’n Stadje.

Het winnende lied zal vanaf nu en tijdens het leutfeest als een waar volkslied van Tullepetaonestad de leutvierders “Da’s m’n Stadje” als een waar eerbetoon aan 750 jaar Roosendaal laten weerklinken.

Namens de stichting carnaval van harte gefeliciteerd !!!

CD presentatie Da’s mijn stadje

Van het winnende liedje wordt een CD gemaakt welke op 5 januari tijdens de vernieuwde opzet van de Nacht van het Swaree gepresenteerd wordt door onze nieuwe Hoogheid Priens Markus I. De eerste cd van het nieuwe Tullepetaonse carnavalslied wordt op een ludieke wijze uitgereikt aan een prominente Roosendaler.

Bron: tullepetaonsnieuws.nl

12 nov “We douwe dur” winnaar van het liedjesfestival!

print